Άνανδρη επίθεση σε Σχολή του Ολυμπιακού

Ακόμη ένα περιστατικό άνανδρης, «ωμής» βίας στον ελληνικό αθλητισμό έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε βάρος παιδιών.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κ16 της Σχολής του Ολυμπιακού με τον Ποντιακό Πολυδενδρίου στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη, άγνωστοι μπήκαν στο γήπεδο, διέκοψαν το παιχνίδι και επιτέθηκαν στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων», αφαιρώντας τις μπλούζες από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και παίρνοντας ό,τι υλικό είχαν.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, «κάποιοι από τα περίπου 100 άτομα που εισέβαλαν στο γήπεδο έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ», ενώ χτυπήθηκε στο πρόσωπο με σιδηρολοστό ο υπεύθυνος της Σχολής, Γιώργος Χοχλάκης, που είδε να τραυματίζεται και ο γιος του. Μετά την επίθεση, μετέβη στην Αστυνομία για να δώσει κατάθεση και εν συνεχεία στο νοσοκομείο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που ζούσαν και το σοκ που υπέστησαν ήταν μεγάλο. Πραγματικά, στιγμές ντροπής, οι οποίες, όπως φαίνεται, δεν έχουν τέλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ