Έιμπραχαμ: «Ευτυχώς δεν είναι σοβαρός τραυματισμός»

Τα δάκρυα του Τάμι Έιμπραχαμ και η πτώση του στο χορτάρι τρόμαξαν πολύ τον κόσμο της Τσέλσι, όμως ο 22χρονος επιθετικός δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Στο χθεσινό συναρπαστικό παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στην Βαλένθια στο Μεστάγια για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ μια δύσκολη στιγμή βίωσε ο Έιμπραχαμ. Στο 1ο ημίχρονο ο Άγγλος επιθετικός προσγειώθηκε με την κοιλιά στα πόδια του αντιπάλου και χτύπησε τόσο σοβαρά που ξέσπασε σε δάκρυα. Στη συνέχεια πήγε υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια και αντικαταστάθηκε απο τον Μπατσουαγί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ καλύτερα απ’όταν συνέβη. Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα για το χειρότερο, προφανώς, αλλά όταν μπήκα στα αποδυτήρια, μπόρεσα να περπατήσω ξανά. Ευτυχώς δεν είναι σοβαρός τραυματισμός, θα κάνω μαγνητική αύριο για να δω ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ