“Έκλεψε” τον βαθμό η Φράιμπουργκ

Η πτωτική πορεία και τα άσχημα αποτελέσματα συνεχίζονται για την ομάδα της Γκλάντμπαχ όπου αυτή την φορά ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Φράιμπουργκ 1-1 στην αναμέτρηση που άνοιξε την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι όπου η έλλειψη φαντασίας και οι οργανωμένες άμυνες δεν άφησαν πολλά περιθώρια, ειδικά στους γηπεδούχους, για να οργανώσουν σωστά τις επιθέσεις τους.

Το σκορ άνοιξε με την συμπλήρωση των 10‘ λεπτών ο Γκρίφο για τους φιλοξενούμενους με ένα πλασέ στην κίνηση ύστερα από συρτή σέντρα του Στένζελ από τα δεξιά.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν μόλις έξι λεπτά αργότερα(16‘) με τον Πλεά να χρίζεται σκόρερ πλασάροντας προ κενής εστίας σε μία φάση υποδειγματικής συνεργασίας όπου κυριολεκτικά κρύφτηκε η μπάλα!

Πλέον η ομάδα της Γκλάντμπαχ βρίσκεται ακόμη στην τρίτη θέση με 47 βαθμούς και απειλείται να χάσει έδαφος από την Λειψία που είναι στο -1 ενώ η Φράιμπουργκ στην μέση του βαθμολογικού πίνακα(11η θέση) με 31 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ