Ένταση στην Τούμπα με Μαρινάκη, αλλά και μετά το τέλος του ματς

Μίνι ένταση δημιουργήθηκε στην Τούμπα, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιχείρησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο του απαγορεύτηκε η είσοδος καθώς δεν είχε διαπίστευση Σούπερ Λίγκας. Σε εκείνο το χρονικό σημείο προκλήθηκε μίνι ένταση, που κατευνάστηκε με την παρέμβαση του Γιώργου Σαββίδη.

Ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού μετακινήθηκε προς τα αποδυτήρια της ομάδας του και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις σουίτες του γηπέδου, από όπου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Ένταση υπήρξε επίσης λίγο πριν το τέλος και μετά το φινάλε του αγώνα. Αρχικά, δημιουργήθηκαν αρκετές εστίες έντασης εντός του αγωνιστικού χώρου και κοντά στην περιοχή του «δικεφάλου του Βορρά», έπειτα από τάκλιν του Χοσέ-Άνχελ Κρέσπο στον Ντάνιελ Ποντένσε. Ωστόσο, ύστερα από λίγο έσβησε η… φωτιά.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ισπανού διαιτητή, επικράτησε ένταση κοντά στον πάγκο των γηπεδούχων. Ο Παπέ Σισέ κατευθύνθηκε προς ένα ball boy και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συνδρομητικής το έκανε για να του ζητήσει συγγνώμη και ένα μέλος του σταφ του ΠΑΟΚ… στράβωσε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του Σενεγαλέζου στόπερ. Πάντως, φαίνεται να έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού προς την εξέδρα. Επικράτησε ένταση ανάμεσα στους δύο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια λειτούργησε ως «πυροσβέστης», απομάκρυνε τον άνθρωπο των γηπεδούχων και, μάλιστα, του… έβαλε χέρι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ