Έντονο ενδιαφέρον από Μπενφίκα και Άγιαξ για τον Σβολόβ της Φράιμπουργκ

Ο τερματοφύλακας της Φράιμπουργκ, Αλεξάντερ Σβολόβ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Μπενφίκα και Άγιαξ, σύμφωνα με το Kicker.

Το γερμανικό αθλητικό περιοδικό αναφέρει πως ο 27χρονος έχει ρήτρα γύρω στα 8 εκατομμύρια ευρώ στο συμβόλαιο του, το οποίο εκπνέει το 2022.

Λέγεται πως ο Σβολόβ είναι έτοιμος να αφήσει τη Φράιμπουργκ για μία ομάδα που θα αγωνίζεται κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Μπενφίκα και ο Άγιαξ πληρούν τα κριτήρια και ψάχνουν για νέο τερματοφύλακα, με τις υπάρχουσες επιλογές τους, Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Αντρέ Ονανά, να σκέφτονται το βήμα παραπάνω στις καριέρες τους.

Η Σάλκε, φαίνεται, πως έχει ενδιαφερθεί, επίσης, για τον Σβολόβ, αλλά δεν θα μπορέσει να τον ικανοποιήσει οικονομικά, σύμφωνα με το Kicker.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ