”Έπεσε” στα πέναλτι ο Ολυμπιακός

Λύγισε σαν… πρωταθλητής Ευρώπης. Ένας συγκινητικός Ολυμπιακός στο τέταρτο οκτάλεπτο διόρθωσε τα λάθη που έκανε στα τρία προηγούμενα και επιστρέφοντας από το -3 (7-10) έστειλε τον τελικό στα πέναλτι (10-10), αλλά εκεί τα δοκάρια του κόστισαν την ήττα με 14-13 από τη Φερεντσβάρος, η οποία κατέκτησε το φετινό Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τη μεγάλη αστοχία τους στον παίκτη παραπάνω και από την άλλη την αδυναμία να αντιμετωπίσουν τους Ούγγρους σε παρόμοια κατάσταση, με αποτέλεσμα να ήταν πίσω στο σκορ σε όλο το παιχνίδι.

Στο ίδιο έργο… θεατές οι Πειραιώτες, καθώς στην ίδια διαδικασία έχασαν τον φετινό τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, από την ουγγρική ομάδα, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μάλιστα, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιόζιπ Πάβιτς, ο οποίος αποχαιρετά την ενεργό δράση.

Τα οκτάλεπτα: 13-14 (1-3, 4-5, 2-2, 3-0, 3-4 πεν.)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5+1, Φουντούλης 2, Κάκαρης, Δερβίσης 0+1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1+1, Ομπράντοβιτς 1, Ζερδεβάς.

Φερεντσβάρος (Ζολτ Βάργκα): Γκαρντόνι, Σεντλμάιερ 0+1, Κάλαϊ, Πολ, Βάμος 2, Μέζεϊ 1, Νίκιτς 1, Γιάκσιτς 0+1, Γιάνγκερ 2+1, Ντένες Βάργκα 1, Γιάνσικ 0+1, Μίτροβιτς 3, Βόγκελ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ