”Έπεσε” στη Λετονία ο Ολυμπιακός

O Oλυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα από την Ρίγα για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας Γυναικών, με τις οικοδέσποινες να επικρατούν με 70-44 επί της ομάδας του Γιώργου Παντελάκη που γνώρισε μία ακόμη ήττα στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, και κατάφερε να προηγηθεί μάλιστα στο +9 (3-12, 3′) ωστόσο πολύ σύντομα η Ρίγα μείωσε και πέρασε μπροστά κλείνοντας το δεκάλεπτο στο +6 (22-16). Η κυριαρχία των Λετονών συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις “ερυθρόλευκες” να βλέπουν τη διαφορά να ξεφεύγει ακόμη περισσότερο. Το τελικό 36-20 του ημιχρόνου διαμόρφωσε η Ιέβα Πούλβερε, η οποία ήταν και η κορυφαία για την ΤΤΤ Ρίγα με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Η ψαλίδα ξεκίνησε να ανοίγει δραματικά για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχες πάτησαν για τα καλά το γκάζι και κυριάρχησαν στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός έδειξε αδύναμος να ακολουθήσει το ρυθμό του παιχνιδιού των Λετονών, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο +21 (52-31). Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε τυπικό χαρακτήρα καθώς η Ρίγα είχε εξασφαλίσει τη νίκη. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σημαντικά, με τις “ερυθρόλευκες” να φεύγουν από τη Λετονία έχοντας στην πλάτη τους μία βαριά ήττα. Το τελικό 70-44 διαμόρφωσε η Αγγελική Νικολοπούλου με δύο εύστοχες βολές.

Δεκάλεπτα: 22-16, 36-20, 52-31, 70-44

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ