“Έφυγε” από την ζωή ο Κρις Μπάρκερ

Απεβίωσε σήμερα (2/1) ο Κρις Μπάρκερ, σε ηλικία μόλις 39 ετών. Τα αίτια του θανάτου του ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ήταν πατέρας δύο κοριτσιών, κάτι που κάνει την απώλεια του ακόμη πιο βαριά.

Ο Μπάρκερ αγωνίστηκε πάνω από 150 φορές με την φανέλα της Κάρντιφ και περισσότερες από 100 με την φανέλα της Μπάρνσλεϊ, στην οποία ξεκίνησε και την του καριέρα. Μάλιστα, η Μπάρνσλεϊ αγωνίζεται σήμερα με την Ντέρμπι Κάουντι και αναμένεται να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Στο νησί αγωνίστηκε επίσης για την ΚΠΡ, την Πλίμουθ και την Άλντερσουτ, κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Η World in Motion, η εταιρία που ήταν ο ατζέντης του Άγγλου ποδοσφαιριστή, ανακοίνωσε μέσω ποσταρίσματος στην εφαρμογή του Twitter τον θάνατο του. Συγκεκριμένα : «Με μεγάλη μας λύπη μάθαμε το τραγικό νέο, πως ο Κρις Μπάρκερ πέθανε σε ηλικία 39 ετών. Ο Κρις ήταν ένας πελάτης ο οποίος κατάφερε να κάνει περισσότερες από 500 συμμετοχές με ομάδες όπως η Μπάρσλεϊ, η Κάρντιφ, η ΚΠΡ και η Πλίμουθ. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πραγματικός κύριος και ήταν τιμή μας να δουλέψουμε μαζί του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ