Έφυγε από τη ζωή ο πρώην κίπερ των Αγγλία και Τσέλσι, Πίτερ Μπονέτι

Ο πρώην τερματοφύλακας της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας, Πίτερ Μπονέτι, πέθανε σε ηλικία 78 ετών, όπως ανακοίνωσαν οι “Μπλε”.

Ο Μπονέτι αγωνίστηκε για πάνω από 700 φορές με την Τσέλσι σε δύο περιόδους, από το 1960 μέχρι το 1979, και ήταν μέρος της πετυχημένης εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966, αλλά δεν πήρε μετάλλιο καθώς δεν αγωνίστηκε στο τουρνουά.

Τελικά, του απονεμήθηκε μετάλλιο το 2009, μετά από εκστρατεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Μπονέτι βοήθησε τους Λονδρέζους να κατακτήσουν το League Cup, το FA Cup και το Κυπελλούχων, αλλά και την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία, τόσο το 1963 και το 1977.

Η ανακοίνωση της Τσέλσι αναφέρει: «Η Τσελσι με τεράστια θλίψη ανακοινώνει την απώλεια ενός εκ των αδιαφιλονίκητα κορυφαίων παικτών όλων των εποχών, Πίτερ Μπονέτι. Ο πρώην τερματοφύλακας μας είχε υποφέρει από μακροχρόνια ασθένεια. Όλοι στην Τσέλσι στέλνουμε τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του Πίτερ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ