Έφυγε με το διπλό από τη Λαμία ο Πανιώνιος και ελπίζει…

Η Λαμία ηττήθηκε με 0-1 από τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Λαμίας, στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague 1.

Μοναδικός σκόρερ του παιχνιδιού ο Τσιλούλης. Με 10 παίκτες τέλειωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, καθώς στο 90΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βασιλόγιαννης.

Ο Πανιώνιος παραμένει στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς ενώ η Ξάνθη βρίσκεται στους 19 βαθμούς και στη θέση μπαράζ, ενώ ο Παναιτωλικός στους 21 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Με αργό ρυθμό ξεκίνησε το ματς. Η Λαμία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αρχή. Μετά από λίγα λεπτά  ο Πανιώνιος «γκάζωσε» και  άρχισε να κυκλοφορεί την μπάλα στο γήπεδο.

Στο 10ο λεπτό έχασε ο Τσιλούλης την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Όμως στο 27ο λεπτό ο ίδιος άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 υπέρ του Πανιωνίου.

Καμία άλλη καλή φάση δεν σημειώθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Πολύ δυναμικά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Φθιώτιδας. Η Λαμία πίεζε τον Πανιώνιο και έψαχνε συνεχώς τρόπο να παραβιάσει την εστία του Κότνικ.

Στο 59ο λεπτό πριν σουτάρει ο Σασί ο Ντομίνγκες έδιωξε σε κόρνερ. Στην αρχή ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτυ αλλά βλέποντας το VAR άλλαξε την απόφασή του.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα της Λαμίας να ισοφαρίσει.

Άστοχο σουτ έκανε ο Βιγιάλμπα στο 69ο λεπτό του ματς που θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει.

Απίστευτη παρέμβαση του Κότνικ στο 83ο λεπτό.

Σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος έπαιζε σε μισό γήπεδο αφού η Λαμία ήθελε διακαώς ένα τέρμα.

Στο τέλος της κανονικής διαρκείας ο Βασιλόγιαννης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ματς έληξε 0-1 υπέρ του Πανιωνίου σε ένα παιχνίδι ζωτικής βαθμολογικής σημασίας και για τις δυο ομάδες.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λυμπεράκης, Κόρμπος, Μιλόγεβιτς, Βάντερσον, Μπιανκόνι, Βασιλόγιαννης(2 κίτρινες)

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Σκόνδρας(66’ Σάλιακας), Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε(43’ Σάσι), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς(66’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπιανκόνι(82’ Μπουλούλης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς(64’ Γρίβας), Λυμπεράκης, Παπανικολάου, Οικονομίδης(82’ Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης(39’ Παπαγεωργίου)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ