Ήττα για τον Παναιτωλικό, σε τροχιά Ευρώπης ο Αστέρας

Για την τελευταία (30η )αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ ο αδιάφορος βαθμολογικά Παναιτωλικός ηττήθηκε 0-2 από τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο. Οι Αρκάδες εξασφάλισαν την 5η θέση. Το Ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Αστέρα θα αρχίσει στις 26 Ιουλίου και η ρεβάνς 2 Αυγούστου. Τις 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί η κλήρωση.

Στο πρώτα λεπτά του ημιχρόνου και οι δυο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη, όμως στην συνέχεια οι Αρκάδες πήραν την κατοχή και ανέβασαν ρυθμούς με αποτέλεσμα να περάσουν μπροστά στο σκορ με δράστη τον Ματίας Ιγκλέσιας στο 25΄. Ο Αστέρας στέκονταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 45΄ με τον Μανιά που πέρασε τον Κυριακίδη, όμως ο Χαντάκιας έσωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.

Αν και κακός ο Παναιτωλικός μετά το γκολ απείλησε στο 44΄ με χαμένο τετ-α-τετ του Μοράρ.

Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την διάθεση να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Αλλά με την συμπλήρωση μιας ώρας ο Αστέρας ανέβασε τον ρυθμό του απειλώντας με τον Σελίν, με τον Τίτορμο να απαντά με τον Μαζουρεκ. Αλλά ο Μανιάς στο 78΄ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 βάζοντας το δωδέκατο τέρμα της σεζόν. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ολοκλήρωσε με 10 παίκτες τον αγώνα καθώς ο Μοράρ αποβλήθηκε με δεύτερη κιτρίνη κάρτα στο τέλος του αγώνα.

Πλέον ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς σε μία όχι και τόσο καλή χρονιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Άργκους (62′ Μίχαϊ), Χαντάκιας (82′ Βασιλούδης), Ρόσα, Τσοκάνης, Μπεχαράνο (82′ Βακράκος), Ρόζα, Ντίας, Μασουρέκ, Μοράρ.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς (86′ Ισνάλδο), Τόνσο, Τσιλιανίδης (75′ Ντουντού), Μανιάς (90’+3′ Δουβίκας).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ