Ήττα και υποβιβασμός για τον Λεβαδειακό

Λεβαδειακός και Πανιωνίος ήρθαν αντιμέτωποι στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εμε τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές με 1-2.

Ο Πανιώνιος δημιούργησε ευκαιρία αντεπίθεσης στο πρώτο λεπτό, αλλά ο Μπάγιτς δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Στο 9’, ο Λεβαδειακός έκανε την πρώτη ευκαιρία με τον Στανόγιεβιτς να κάνει την σέντρα, βρήκε τον Μαρκόφσκι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 17’, ο Στανόγιεβιτς εκτέλεσε το φάουλ κοντά στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω. Οι δύο πλευρές επιχείρησαν να απειλήσουν αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Στο 28’, ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση με τον Τσιλούλη. Ο Μανιάτης έδωσε την πάσα στον Τσιλούλη στο ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 1-1.

Στο 32’, ο Μητρόπουλος είχε ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Μαλέμπ μπλόκαρε.

Στο 44′, ο Πανιώνιος είχε αντεπίθεση και ο Μπάγιτς έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Τσιλούλη. Ωστόσο, ο Μπάγιτς διόρθωσε το λάθος του και απέκρουσε το πέναλτι του Μπουμάλ, κρατώντας έτσι το 1-1.

Στο 57’, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή όταν κέρδισαν κόρνερ και ο Κόρμπος κατάφερε να πάρει το ριμπάουντ, κάνοντας ένα δυνατό σουτ για το 1-2. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν τόσο αποδοτικοί στο δεύτερο μέρος και έτσι οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να βγουν πιο εύκολα μπροστά.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, αφού οι δύο πλευρές δεν επιχείρησαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να αντιδράσει στην ανατροπή του σκορ και τελικά ηττήθηκε με 1-2.

Ο Λεβαδειακός, με αυτή την ήττα, παραμένει στην 15η θέση και τους 21 βαθμούς και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ εκτός και την ΑΕΚ εντός έδρας.

Κίτρινες: Ανγκούα, Ζησόπουλος

Λεβαδειακός: Μπάσιτς, Αντιλέχου, Τσαμπούρης (Ρεκχβιασβίλι 77’), Ανγκουά, Καραχάλιος (Ζησόπουλος 56’), Λιάγκας, Μητρόπουλος, Νίκας Σαβαντογκό, Στανόγιεβιτς (Χατζηλάμπρος 73’), Μαρκόφσκι

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Μπουμάλ, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης (Οικονομίδης 82’), Μασούρας, Σαραμάντας, Σίντι Αλί (Σπιριντόνοβιτς 46’), Σταυρόπουλος, Τσιλούλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ