Αδιάφορος και εριστικός αγωνιστικά- Χρειάζεται μεγάλες αλλαγές ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Γρηγόρης Παπαγιαννάκης σχολιάζει την νέα ήττα του Ηρακλή, αλλά και τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον Ημίθεο!

Η κατάσταση μοιάζει μη ανατρέψιμη πλέον, και πρέπει άμεσα να γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Η νέα ήττα δεν έφερε απλά μεγαλύτερο προβληματισμό, αλλά την οριστική «ρήξη» ανάμεσα σε κόσμο, παίκτες αλλά και διοίκηση.

Η ομάδα δεν έχει καμία συνοχή και παίζει πασπαρτού χωρίς ίχνος αμφιβολίας, διότι και ο Ρόκα μπορεί να ήρθε τώρα, αλλά οι δηλώσεις του είναι εκτός πραγματικότητας, αφού αναφέρθηκε σε ευκαιρίες πολλές, αλλά που τις είδε; Το σουτ του Πασά στο πρώτο ημίχρονο, και στο δεύτερο ημίχρονο μια φάση μετά το 70’ λεπτό ;

Η ομάδα αυτή την στιγμή θέλει όχι απλά αλλαγές, αλλά να χτιστεί ξανά από την αρχή, και να έρθει ένας προπονητής που μπορεί να μπει στα αποδυτήρια και να τα ενώσει, κομμάτι- κομμάτι. Αυτό εδώ το πράγμα δεν είναι ομάδα, παρά ένα συνονθύλευμα με φανέλες του ιστορικού Ηρακλή.

Ο Τομ Παπαδόπουλος πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρει παίκτες Ε-Τ-Ο-Ι-Μ-Ο-Υ-Σ και όχι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν δυο παιχνίδια, και το έφυγαν κακήν κακώς από άλλες ομάδες. Δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία ονομάτων, γιατί λίγο πολύ ήδη ακούστηκαν κάποια ονόματα. Ο Ηρακλής εκτός από πολλές μεταγραφές, θέλει και προπονητή ο οποίος να μπαίνει στα αποδυτήρια και να υπάρχει ο απόλυτος σεβασμός! Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς θα είναι, άλλος προπονητής που να έχει ένα κύρος και να έχει δώσει πράγματα σε ομάδες με επιτυχίες. Αυτή την στιγμή ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής θέλει όλος αλλαγή, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Απαράδεκτη η στάση της Αστυνομίας η οποία μόλις είδε τον κόσμο να ωρύεται κατά των παικτών, αμέσως εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για να προστατέψει τους παίκτες; Το γήπεδο; Ο κόσμος δεν τα έβαλε με καμία αστυνομία, αλλά με την διοίκηση και τους παίκτες, όμως η προκλητικότητα άνευ λόγου και αιτίας έφερε προσαγωγή. Τέτοιες συμπεριφορές θυμίζουν άλλες εποχές, και πάντα όλα τυχαία στον Ηρακλή και στον κόσμο του.

Το θέμα είναι ότι η ομάδα είναι ένας πραγματικός «θίασος», και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα ώστε να σωθεί η χρονιά, με σκοπό την επόμενη. Πρώτα όμως από τώρα να μεριμνήσει η ΠΑΕ για όλα, διότι οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές. Ο Ηρακλής δεν έχει πέσει βαθμολογικά, ούτε έμαθε να είναι κομπάρσος σε καμία κατηγορία. Ο Ηρακλής πάντα στερούνταν γνήσιους ανθρώπους που να έκαναν το αυτονόητο. Μια κανονική ΠΑΕ που να πληρώνει τις υποχρεώσεις της, και ο κόσμος να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι! Από το πρώτο ημίχρονο ο κόσμος έβλεπε τι θα έρχονταν, κάτι που έφερε τις “φωνές” από το σφύριγμα της λήξης του πρώτου σαρανταπενταλέπτου!

Γιατί δεν βγήκαν οι παίκτες να μιλήσουν στον κόσμο; Αν υπάρχει θέμα πληρωμών; Αν υπάρχει θέμα γενικά; Αν οτιδήποτε; ΓΙΑΤΙ;

Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι σε διοίκηση κυρίως ότι ο Ηρακλής δεν είναι σκαλοπάτι για παίκτες οι παράγοντες, ο Ηρακλής είναι πρωταγωνιστής, και πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής.

Ο μεγαλομέτοχος πρέπει να το καταλάβει άμεσα, όπως και οι παίκτες! Τα νομοσχέδια είναι νομοσχέδια και η ομάδα, ομάδα! Η ομάδα θέλει πρωταγωνιστές, και όχι κομπάρσους! Πρέπει να το καταλάβουν όλοι στην διοίκηση αυτό, καθώς ο κόσμος θέλει μια ομάδα που να διεκδικεί, όχι πάντως την παραμονή!

Υ.Γ: Ακόμα μια απογοητευτική παρουσία του Κλέϊτον ο οποίος από την αρχή της περιόδου δεν έχει δώσει σημάδια παίκτη- πρωταγωνιστή. Άλλα περιμέναμε, αλλά πρέπει άλλα να έρθουν. Ο νοών νοητό!

Υ.Γ 1: Οι παίκτες που προτάθηκαν και έχουν βγει στην επιφάνεια δεν είναι πρωταγωνιστές. Οι πρωταγωνιστές κρίνονται από τις συμμετοχές και την ποιότητα τους.

Υ.Γ 2: Απαράδεκτη στάση της Αστυνομίας η οποία χωρίς λόγο και αιτία παρουσιάστηκε μέσα στην κερκίδα στην αρχή του αγώνα, και μετά προκάλεσε τον κόσμο ο οποίος “ωρύονταν” κατά παικτών- διοίκησης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ