Ακόμα μία ισοπαλία η Λαμία, πιο κοντά στα πλέι-οφ ο Άρης

Η ομάδα της Λαμίας υποδέχθηκε στην έδρα της, για την 25η αγωνιστική της Superleague 1 τον Άρη σε ένα παιχνίδι σημαντικού βαθμολογικού χαρακτήρα για τα πλέι οφ, με τις δύο ομαδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Για τους γηπεδούχους σκόρερ και των δυο τερμάτων ήταν ο Αραβίδης, ενώ για τον Άρη τα σημείωσαν ο Λάρσον και ο Ιντέγε. Χαμένο πέναλτι στο 0-0 είχε η Λαμία.

Οριστικά στα πλέι-άουτ οι γηπεδούχοι, που συμπλήρωσαν 12 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση των πλέι οφ.

Ο αγώνας:

Τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι ήταν αναγνωριστικά για τις δυο ομάδες.

Στο 16ο λεπτό η Λαμία κέρδισε πέναλτι, αφού ο  Βέλεθ έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Καραμάνο και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι για τους γηπεδούχους, δίνοντας στον πρώτο κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βασιλόγιαννης, με τον Κουέστα να αποκρούει θεαματικά.

Στο 24ο λεπτό στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Λαμίας, ο Αραβίδης με ένα πολύ όμορφο γυριστό σουτ, έκανε το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Τρομερή ευκαιρία έχασε η ομάδα της Λαμίας στο 28ο λεπτό με τον Αραβίδη που έστρωσε για τον Βασιλόγιαννη, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να σουτάρει.

Φοβερή απόκρουση έκανε ο Θεοδωρόπουλος στο 31ο λεπτό του παιχνιδιού, σε σουτ του Λούκας που έσωσε την γηπεδούχο.

Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Χρήστος Αραβίδης πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 2-0 για την ομάδα της Λαμίας.

Στο 52ο λεπτό η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε σε 2-1. Μετά από προσπάθεια του Φετφατζίδη, η μπάλα έφτασε στον Λάρσον και εκείνος με δυνατό σουτ κέρδισε τον Θεοδωρόπουλο.

Μέσα σε 3 λεπτά ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Ο Ιντέγε μετά από συνεργασία με τον Γκάμα σκόραρε, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Μεγάλη χαμένη, διπλή ευκαιρία για την ομάδα του Άρη να πάρει το προβάδισμα, πρώτα με τον Ματίγια και στη συνέχεια με τον Βέλεθ, αλλά νικητής βγήκε ο Θεοδωρόπουλος.

Προσπάθησαν πολύ οι δυο ομάδες, για να πάρουν τη νίκη, όμως το σκορ παρέμεινε στο 2-2 και το ματς έληξε ισόπαλο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βέλεθ, Δεληζήσης, Ρόουζ, Νιασέ, Αραβίδης, Σκόνδρας,

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Αντέντζο, Σκόνδρας, Αραβίδης, Δημούτσος, Νιάσε, Καραμάνος(79’ Μπουλούλης), Ρόμανιτς(64’ Σάλιακας), Βασιλόγιαννης(85’ Μπιανκόνι)                

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Ματίγια, Λούκας, Φετφατζίδης(79’ Μαντσίνι), Γκάμα(90’ Μαρτίνες), Ιντέγε, Λάρσον(88’ Ντουρμισάι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ