Αλλαγή ωρών έναρξης αγώνων στους Ολυμπιακούς

Sharing is caring!

Στο Τόκιο θα γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2020 και έτσι η ομοσπονδία της Ιαπωνίας αποφάσισε κάποια μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Οι αποφάσεις αυτές περιελάμβαναν τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων Μαραθωνίου λόγω της ζέστης που θα επικρατεί από τις 7:00 στις 5:30 – 6:00 το πρωί όπως και της αλλαγής των αγώνων Ράγκμπι και Ποδηλασίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Βάσει των προτάσεων της ομάδας εμπειρογνωμόνων της ΔΟΕ, προχωρούμε σε αλλαγές ώρας έναρξης για τους Μαραθώνιους δρόμους ανδρών και γυναικών και το βάδην 20 χλμ»», Δήλωσε ο πρόεδρος του «Τόκιο 2020» Γιοσίρο Μόρι την Τετάρτη.

«Με δεδομένο ότι είναι απαραίτητο να εγκριθούν τέτοιες αλλαγές από την IAAF, θα συνεργαστούμε στενά μαζί τους και θα επιδιώξουμε να λάβουμε απόφαση μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους», είπε ο Μόρι.

«Θα συνεχίσει να βρίσκεται στο μυαλό των διοργανωτών και το δικό μας η ασφάλεια των αγωνιζομένων. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους συμμετέχοντες αθλητές», δήλωσε το ηγετικό στέλεχος της ΔΟΕ Τζον Κόουτς.

Ενώ μεγάλη ανησυχία για τα υψηλά έξοδα που θα χρειαστούν για την εκπλήρωση των έργων των Ολυμπιακών αγωνων.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*