Ανακοινώνει Ρόκα ο Ηρακλής

Στο πρόσωπο του Εμάνουελ Ρόκα βλέπουν τον προπονητή που μπορεί να βγάλει το ¨κάρο από την λάσπη”, και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να πέσουν οι υπογραφές με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο κόσμος περίμενε μια πιο σοβαρή παρουσία στον πάγκο, καθώς στο άκουσμα του ονόματος του Ισπανού προπονητή δεν ήταν και λίγος ο κόσμος που δυσαρεστήθηκε. Θεωρεί πως η επιλογή είναι ακόμα μια λύση της σειράς και όχι του μέλλοντος.

Η διοίκηση σήμερα θα έχει συνάντηση το απόγευμα με τον Ισπανό, και αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Εμάνουελ Ρόκα θα είναι ο 4ος προπονητής του Ηρακλή την φετινή περίοδο, πριν καν κλείσει ο πρώτος γύρος!

 

Το βιογραφικό του Ισπανού

Ο Εμμανουέλ Ρόκα την  σεζόν 2013-14 βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου στην Football League (16-4-3). Την επόμενη χρονιά ανέλαβε τον Πανθρακικό στην Super League, έχοντας 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες. Από την ομάδα της Κομοτηνής αποχώρησε την επόμενη περίοδο, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Κύπρο, όπου ανέλαβε ως προπονητής την  Πάφο.

Πριν λίγο καιρό ανέλαβε την Ισπανική ομάδα, Βιλανονέζε  όπου αποχώρησε στα μέσα Οκτωβρίου, ενώ επίσης είχε αναλάβει και ομάδα της Φιλανδίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ