Αναστασία Σλούκα στο Kingsport.gr: “Μεγάλος μας στόχος η άνοδος”

Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Α1. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Kingsport.gr  και στον Θάνο Φωτόπουλο η Αναστασία Σλούκα.

Η Ελληνίδα γκαρντ του «τριφυλλιού» σχολίασε την νίκη επί της Τερψιθέας, το επίπεδο του πρωταθλήματος, ενώ υπογράμμισε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Δείξατε ότι τόσο με την εμφάνιση κόντρα στην Τερψιθέα όσο και σε αυτή κόντρα στα Χανιά ότι έχετε ξεπεράσει την ήττα σας από τα Μελίσσια. Θα ήθελα το σχόλιο σου

Ναι πράγματι. Εμείς έχουμε αντιδράσει σε σύντομο χρονικά διάστημα σε αυτή την ήττα. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία της ήττας μας, καθώς  δεν μας έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι με την Τερψιθέα ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Στην έδρα μας έχουμε άλλη δυναμική και παίρνουμε άλλη ώθηση από τον κόσμο και για αυτό φτάσαμε σε αυτή την νίκη με τόσο μεγάλη διαφορά.

Αν και στην αρχή ξεκινήσατε κάπως νευρικά στην επίθεση εντούτοις στην συνέχεια βελτιωθήκατε. Αυτό οφείλεται στην δυναμική που παίρνετε από τον κόσμο ή σας είπε και κάτι και ο κόουτς

Γενικότερα η Α2 ξέραμε ότι είναι μια πολύ σκληρή κατηγορία και καμία ομάδα δεν μπορεί να παίρνει με το ξεκίνημα μεγάλες διάφορες. Όλες οι ομάδες είναι αξιόλογες και παλεύουν όλα τα παιχνίδια είτε βρίσκονται στην κορυφή είτε στην μέση είτε στο τέλος της βαθμολογίας. Εμείς ακολουθήσαμε πιστά της οδηγίες και το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας και καταφέραμε να βρούμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και αυτό μας βοήθησε ώστε να ξεφύγουμε στο σκορ.

Πώς είναι η εμπειρία της Α2, πώς βλέπεις το πρωτάθλημα φέτος.

Όπως προείπα είναι μια πολύ σκληρή κατηγορία και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ήδη έχουμε κάνει μια ήττα. Στην κατηγορία υπάρχουν πολύ καλές και αξιόλογες παίκτριες οι οποίες έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Όλες οι ομάδες δουλεύουν πολύ και όταν παίζουν εναντίον του Παναθηναϊκού  έχουν ένα παραπάνω κίνητρο.

Οι στόχοι φέτος;

Ο μεγάλος στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος και για αυτό παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι.

Ευχαριστώ πολύ

Και εγώ σας ευχαριστώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ