Αντικαθιστά τον Πιάνιτς στη Γιουβέντους ο Μπεντανκούρ

Ο Μαουρίτσιο Σάρι υπολογίζει στους Ροντρίγκο Μπεντανκούρ και Μίραλεμ Πιάνιτς για να αγωνιστούν ως πλέι μέικερ στο κέντρο, αλλά για τη Γιουβέντους υπάρχει μόνο μία επιλογή.

Με την ομάδα να προετοιμάζεται για την επανέναρξη της Serie A, ο Σάρι προετοιμάζει τους παίκτες του στην προπόνηση, προσπαθώντας να βρει ποιος παίκτης θα αγωνιστεί μπροστά από την άμυνα.

Η Corriere Torino αναφέρει ότι παρ’ ότι ο Πιάνιτς εντυπωσίασε στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Μπεντανκούρ ήταν μία πολύ καλή εναλλακτική στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο Σάρι δοκιμάζει και τους δύο στην Continassa, γνωρίζοντας πως ότι και να γίνει, ο Μπεντανκούρ θα έχει θέση, λόγω της ευκινησίας του στη μεσαία γραμμή.

Το ρεπορτάζ προσθέτει πως στην αγορά, ο Μπεντανκούρ κέρδισε τη “μονομαχία” με τον Πιάνιτς, με τον Chief Football Officer, Φάμπιο Παρατίτσι, να απορρίπτει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ουρουγουανό, ενώ η συμφωνία με τον Πιάνιτς μοιάζει όλο και πιο πιθανή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ