Απαραίτητη η νίκη για τη συνέχεια

Ποδαρικό με το…δεξί, θέλει να κάνει η ΑΕΚ για τις υποχρεώσεις του νέου έτους στο πρωτάθλημα, η οποία υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15.00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η Ένωση θέλει να αφήσει πίσω την κακή τελευταία της εμφάνιση κόντρα στην Λαμία και να επικρατήσει, ώστε να παραμείνει στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κλωναρίδης.

Εκτός αποστολής βρίσκεται και ο Κώστας Γαλανόπουλος, μετά την επέμβαση στον αστράγαλο, έχοντας ήδη ξεκινήσει αρχικά στάδια αποκατάστασης.

Από εκεί και πέρα ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός κόντρα στους Αγρινιώτες.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ