Από Λαμία στην Ινδία ο Πίτι

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, Πίτι αποχώρησε από την ομάδα της Λαμίας, ενώ όλοι πίστευαν πως θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Ο Πίτι ήθελε να πάει στην Ινδία πολύ καιρό , όπως ο ίδιος αποκάλυψε και τελικά τα κατάφερε. Η νέα του ομάδα θα είναι η Jamshedpur FC.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Ισπανού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω για την Jamshedpur FC Από τότε που σχηματίστηκε ο ήρωας ISL, πάντα ήθελα να έρθω στην Ινδία και να παίξω ποδόσφαιρο και είμαι ευγνώμων στην Jamshedpur FC για την παροχή αυτής της ευκαιρίας και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. 

Nα βοηθήσω τον σύλλογο να μεγαλώσει και να συνεργαστεί με τους Ινδούς παίκτες και να μοιραστεί μαζί μου την εμπειρία μου. 

Ανυπομονώ να επισκεφτώ την πόλη καθώς έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για τις εγκαταστάσεις και τους οπαδούς. Jam Jam Khelo Jamshedpur», δήλωσε ο Piti στην επίσημη ιστοσελίδα της Jamshedpur μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ