Αρχίζουν τα playoffs της Basket League το Σαββατοκύριακο

Η δράση θα αρχίσει εκ νέου στην Basket League. Άμεσα. Το προσεχές Σαββατοκύριακο, συγκεκριμένα (18 και 19 Μαΐου), καθώς ο ΕΣΑΚΕ επικύρωσε την τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, άρα τα playoffs θα μπορούν να αρχίσουν άμεσα.

Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο μετά την απόφαση των “ερυθρόλευκων” να αποχωρήσουν από την συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, είναι απορίας άξιον τι θα συμβεί.

Ο λόγος που ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να επικυρώσει την βαθμολογία παρά την εκκρεμότητα δικαστικής απόφασης ήταν μία παράλειψη του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν συμπεριέλαβε στο αίτημα που κατέθεσε στο ΑΣΕΑΔ το κομμάτι της επανάληψης της αγωνιστικής, αλλά ζήτησε μόνο την ακύρωση του ορισμού των διαιτητών.

Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου:

Τα ζευγάρια των playoffs:

ΑΕΚ (1) – Χολαργός (8)

Περιστέρι Βίκος Cola (2) – Ήφαιστος Λήμνου (7)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (3) – Ολυμπιακός (6)

Προμηθέας (4) – ΠΑΟΚ (5)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ