Ασκήσεις για όλο το σώμα στο reformer με bosu από την Χριστίνα Μαυρίδου! (vid)

Έχεις βαρεθεί να κάνεις το ίδιο πρόγραμμα πιλάτες στο reformer και θες μια αλλαγή στο workout σου αλλά και στο σώμα σου;

Η κορυφαία personal trainer και επιχειρηματίας Χριστίνα Μαυρίδου σου δίνει τη λύση.

Πρόσθεσε μια μπάλα bosu! Δες το παρακάτω βίντεο με τις πρωτότυπες ασκήσεις για όλο το σώμα, συνδυάζοντας reformer και bosu, προσπάθησε να τις εφαρμόσεις σφίγγοντας πολύ καλά το «κέντρο» σου και έχοντας πολύ καλή ισορροπία.

Καλή επιτυχία!

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*