Α1 Γυναικών: Κόντρα στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός, ντέρμπι σε Νέα Σμύρνη και Λευκάδα

Συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο(9,10/2) η αγωνιστική δράση στα παρκέ της Α1 Εθνικής γυναικών με τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής.

Η αγωνιστική ανοίγει το Σάββατο(9/2) με 4 αναμετρήσεις που αναμένεται να προσελκύσουν τα βλέμματα των απανταχού φίλων του αθλήματος.

Συγκεκριμένα ο νταμπλούχος και αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται στις 15:00 στο ΔΑΚ Γλυφάδας τον ουραγό Ηρακλή και αναμένεται να προσθέσει ακόμα μία νίκη την 13η συνεχόμενη στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ο,τι καλύτερο μπορεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μία ώρα αργότερα στις 16:00 στο κλειστό του Μίλωνα ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Ελευθερία Μοσχάτου. Οι γηπεδούχες του Γιώργου Ρουμπελάκη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στα ροζ φύλλα, ενώ η ομάδα του Μοσχάτου, μετά την νίκη θρίλερ επί του Πρωτέα Βούλας την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να προσθέσει ακόμα ένα ροζ φύλλο στη φετινή της διαδρομή.

Την ίδια ώρα στη Λευκάδα η Νίκη υποδέχεται τα Καλύβια σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες , αφού τόσο οι νησιώτισσες όσο και η ομάδα των Καλυβίων βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και εκεί θέλουν να παραμείνουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Μ. Λιούγκας 15.00 Ολυμπιακός-Ηρακλής Ελ Ανύ-Μπακετέα (Ηπιώτης)

Μίλωνα 19.30 Πανιώνιος-Ελευθερία Μοσχάτου Γιακείμη-Γαρίνη (Μπεσκάκη)

Λευκάδας 16.00 Νίκη Λευκάδας-Καλύβια Δαρλαμήτσος-Ασλανίδης (Κανελλόπουλος)

Σπόρτιγκ 16.00 Σπόρτιγκ-ΠΑΟΚ Τσακαλογιάννης-Ξυλάς (Ντίνος)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Εσπέρου 12.30 Εσπερίδες-Δάφνη Αγ. Δημητρίου Ζακεστίδης-Τσαχάκης (Μπουρνάς)

Γ. Γεννηματάς 13.00 Πρωτέας Βούλας-Αθηναϊκός Ζιώγας-Δελαγραμμάτικας (Λιμνιάτης)

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 24
2. ΠΑΟΚ 21
3. Εσπερίδες 20
4. Καλύβια 19
5. Νίκη Λευκάδας 18
6. Δάφνη Αγ. Δημητρίου 18
7. Πανιώνιος 18
8. Πρωτέας Βούλας 17
9. Σπόρτιγκ 17
10. Ελευθερία Μοσχάτου 17
11. Αθηναϊκός 14
12. Ηρακλής 13

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ