Α1 πόλο Ανδρών: Ανέβηκε 3ος ο Υδραϊκός, εύκολα η Βουλιαγμένη, νίκη παραμονής ο Πανιώνιος

Τη νίκη πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης που επιβλήθηκε στον Λαιμό με 17-11 επί του ΝΟ Χανίων. Σημαντική νίκη για τον Υδραϊκό με 13-10 κόντρα στον ΝΟ Γλυφάδας, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Όμπερτ που πέτυχε 6 τέρματα. Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε άνετα με 11-5 του Παναθηναϊκού και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία, ενώ τη νίκη πήρε και ο Εθνικός πηρεά με 8-7 κόντρα στην Χίο, για τη 18η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 17-11

Το συγκρότημα του Χρβόγιε Κόλιανιν, με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο και το τρίτο οκτάλεπτο έφτασε μέχρι και σε διαφορά δέκα γκολ (17-7), πριν ο ΝΟΧ μειώσει στο τελικό 17-11 με σερί 4-0. Η Βουλιαγμένη παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ολυμπιακό.

Οκτάλεπτα: 4-3, 6-0, 4-3, 3-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 3, Γκιουβέτσης 4, Σταμέλος, Γούβης, Αφρουδάκης 3, Παπανικολάου, Ποντικέας, Κουρούβανης Ν. 3, Τσαταλιός 1, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης 1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Παπαδάκης, Μπανίσεβιτς 2, Σαρτζετάκης, Ναστράν 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Αποστολάκης 2, Μαζοκοπάκης 1.

Δισιτητές: Κατσώνης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-10

Με ηγέτη και σκόρερ για άλλη μια φορά τον Αμερικανό άσο του Άλεξ Φρεντ Όμπερτ, που πέτυχε έξι γκολ, ο Υδραϊκός πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα του, στο κολυμβητήριο Αλίμο, με 13-10 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πάνω από τον 4ο Απόλλωνα. Οι Υδραίοι πήραν τα ηνία από το ξεκίνημα, δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο του αγώνα, με ασφαλή διαφορά στο σκορ, και έφτασαν στη νίκη.

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 4-3, 4-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας, Κοκκινάκης 2, Χατζηκυριακάκης 1, Πρέκας 2, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης, Τσαχιλίδης, Καπετανάκης, Πολογεώργης, Όμπερτ 6, Ίρβινγκ 2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπούκας 1, Μαυρωτάς Λ., Τρας Κ. 1, Περόπουλος, Μπραϊμης 1, Χατζηγούλας 4, Φωτόπουλος, Νιαρχάκος, Αλβέρτης 3, Κουρούβανης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης.

Διαιτητές: Μπουδραμής Μπιράκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11-5

Η ομάδα του Πανιωνίου επιβλήθηκε με 11-5 του Παναθηναϊκού, στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης. Έτσι οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν τους 20 βαθμούς, είναι 8οι, έχοντας ασφαλή απόσταση από τη ζώνη των πλέι άουτ. Αντίθετα οι πράσινοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κορυφαίος σκόρερ του αγώνα ο Νίκος Καρακάσης του Πανιωνίου με 5 γκολ.

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 1-3, 4-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης, Γεωργακόπουλος 1, Σπούνερ, Δημακόπουλος 1, Καρακάσης Ν. 5, Γιαννόπουλος 2, Κουκούνας, Αλεξίου 1, Γαβαλάς Σ., Βλατάκης, Δήμου 1, Σταθάς, Νταλάπας, Μπουζαλάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Σαλτερής, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ., Κόσιτς, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης 4, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος, Αθανασίου, Γκαράνης, Δευτεραίος, Κατσαγούνος, Καραπέτσας, Παπαδημητρίου Α. 1, Μοσχοβέλης.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΧΙΟΥ 8-7

Τα βρήκε σκούρα ο Εθνικός κόντρα στον ΝΟ Χίου, στον μεταξύ τους αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ”, την Τετάρτη (11/3) το μεσημέρι, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, αλλά κατάφερε τελικά με ανατροπή στο φινάλε να πάρει τη νίκη με 8-7 και να μπει στην 6άδα της βαθμολογίας, ως 5ος (περιμένοντας και τους υπόλοιπους αγώνες).

Στα 50 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, λοιπόν, ο Ντούλος σκόραρε το 7ο γκολ του ΝΟ Χίου, δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα με 7-6 επί του Εθνικού. Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο προδιαγραφόταν μία πολύ μεγάλη έκπληξη, αλλά μετά το τάιμ άουτ του Φάνη Κουντουδιού, οι Πειραιώτες όχι μόνο ισοφάρισαν με τον Λιαπάκη στα 34 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, αλλά στα 4 δεύτερα πριν από την τελική κόρνα πήραν και τη νίκη με το τελικό 8-7, με τον Τάσο Βαλιανάτο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-0, 4-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Παπαλουκάς, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 3, Βαλιανάτος 1, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Ξυλούρης, Κατσαγούνος, Μπελέσης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Σ., Φραγκιαδούλης, Μπερτόλης, Παππάς, Κουλιεράκης, Κανδιόγλου, Μόκκας 2, Μαρούλας, Κουρλιάφτης 2, Καλαργυρός 1, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ. 1, Γκίλλας.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 9-12
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 11-5
Εθνικός – Χίος 8-7
Βουλιαγμένη – Χανιά 17-11
Υδραϊκός – Γλυφάδα 13-10
Παλαιό Φάληρο – ΠΑΟΚ (30/3)

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 52
2. Βουλιαγμένη 47
3. Υδραϊκός 41
4. Απόλλων Σμύρνης 40
5. Εθνικός 26
6. Γλυφάδα 24
7. Παλαιό Φάληρο 24
8. Πανιώνιος 20
9. Χανιά 15
10. ΠΑΟΚ 12
11. Χίος 9
12. Παναθηναϊκός 6

* ΠΑΟΚ, Παλαιό Φάληρο έχουν ματς λιγότερο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ