Α2 Ανδρών: Ενίσχυση με Ντούβνιακ το Ανατόλια

Πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Ανατόλια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέσπασε τη θετική απάντηση του Ούρος Ντούβνιακ στην πρόταση που του κατέθεσε και τον έκανε δικό της για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 33χρονος γκαρντ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ (δύο θητείες), του Ρεθύμνου, του Πανιωνίου, της Νέας Κηφισιάς και του Απόλλωνα Πάτρας, αφήνοντας το στίγμα του στην Basket League σε κάθε μία από τις τέσσερις σεζόν που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρσι, αγωνίστηκε στο Κατάρ με τα χρώματα της Αλ Σαντ του Μάνου Μανουσέλη, έχοντας 18.3 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ ανά αγώνα στα playoffs.

Αυτή τη φορά, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του βέβαια στη δεύτερη κατηγορία, με σκοπό να ηγηθεί της προσπάθειας που καταβάλλει η ομάδα του Πέτρου Γκαϊτατζή, με φόντο την εξασφάλιση της παραμονής. Μετά από εννέα αγώνες, το Ανατόλια έχει τρεις νίκες, όντας στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ