Α2 Γυναικών:Τρεις ξένες στο φαιναλ-φορ του κυπέλλου θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο φαιναλ-φορ του κυπέλλου και με επιστολή που έστειλε η διοίκηση της ομάδας στην ΕΟΚ ζητάει την άδεια της ομοσπονδίας ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τρεις ξένες για τους αγώνες της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός ούσα ομάδα της Α2 δεν μπορεί να έχει ξένες στη σύνθεση του καθώς δεν επιτρέπεται στο πρωτάθλημα. Ωστόσο οι “πράσινες” για λόγος ισονομίας ζητούν την άδεια ώστε στο final-four να μπορέσουν να έχουν ξένες.

Στην περίπτωση που το αίτημα γίνει αποδεκτό τότε ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να έχει ξένες μόνο για τους αγώνες του φαιναλ-φορ με τη διοίκηση να κάνει τα αδύνατα δυνατά ‘ώστε να φέρει ξένες από το πάνω ράφι για να ενισχύσουν την προσπάθεια του τριφυλλιού για διάκριση στο δεύτερο εν τάξει θεσμό του γυναικείου μπάσκετ.

Από τον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα πρέπει να γίνει με ίσους όρους για όλες τις ομάδες, καθώς στην προκήρυξη του θεσμού δεν υπάρχει καμία απαγόρευση ή περιορισμός για τη συμμετοχή ξένων παικτριών. Έτσι λοιπόν επιθυμούν να αποκτήσουν δικαίωμα χρησιμοποίησης τριών αλλοδαπών αθλητριών.

Θυμίζουμε ότι στο φάιναλ-φορ που θα λάβει χώρα τον προσεχή Μάρτιο θα συμμετάσχουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Νίκη Λευκάδας και Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ