Α2 Γυναικών: Και επίσημα ο Νανάκος στα Χανιά

Ο Σταύρος Νανάκος είναι ο νέος προπονητής του ΟΑ Χανίων, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Kingsport.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή Σταύρου Νανάκου.

Ο κ. Νανάκος σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ομίλου μας αναλαμβάνει για τη νέα χρονιά ένα νέο πρότζεκτ που περιλαμβάνει ευρύτερα την ποιοτική αναβάθμιση του τμήματος μπάσκετ. Ευχόμαστε στον κ. Νανάκο, που είναι ένας άριστος γνώστης της κατηγορίας και του γυναικείου μπάσκετ γενικότερα, καλή επιτυχία.

Στις δηλώσεις του, ο 44χρονος κόουτς επισημαίνει τα εξής:

«Μετά από ένας διάστημα συνομιλιών με την ομάδα των Χανίων είδα ένα πρότζεκτ που ήταν πολύ ενδιαφέρον. Η προσέγγιση που μου έγινε από τον κ. Τζουγκράκη ήταν η καλύτερη για το μέλλον μου και αφού ξεπεράστηκαν κάποιες δυσκολίες επιτεύχθηκε η συμφωνία. Οι στόχοι… Θα τους δούμε σιγά σιγά. Σίγουρα, το ζητούμενο είναι να έχουμε μια καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ασφαλώς, λόγω επαρχίας οι δυσκολίες θα είναι πολλές, αλλά ευελπιστούμε ότι τα κορίτσια που θα είναι στην ομάδα μας θα καταφέρουν να πετύχουν το καλύτερο ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Ο Σταύρος Νανάκος

Ο Σταύρος Νανάκος θεωρείται από τους πιο αξιόλογους τεχνικούς στο χώρο του μπάσκετ. Είναι ο προπονητής που ανέβασε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στην Α1, νικώντας στο παιχνίδι μπαράζ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι προπονητής που έχει διατελέσει στην Α1 κατηγορία, με τις ομάδες των Εσπερίδων, του ΠΑΟΚ και του Σπόρτινγκ. Ουσιαστικά, ο ΟΑΧ είναι ο πέμπτος σταθμός στην καριέρα του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ