Βήμα πρόκρισης για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα έχουν αποκτήσει μικρό προβάδισμα απέναντι σε Άγιαξ και Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντίστοιχα, που τους δίνει ελπίδες για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League.

Γιουβέντους- Άγιαξ

Η Γιουβέντους θα υποδεχτεί τον Άγιαξ  στο Στάδιο Αλιάνζ για την ρεβάνς της προημιτελικής φάσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22:00 και θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Να σημειωθεί ότι με το 1-1 του πρώτου αγώνα, η  “Μεγάλη Κυρία” έχει ένα “εύθραστο” πλεονέκτημα και περνάει στα ημιτελικά, σε περίπτωση “λευκής” ισοπαλίας. Απο την άλλη, ο “Αίαντας” θέλει νίκη ή ισοπαλία (απο 2-2 και πάνω), ωστε να ελπίζει στην πρόκριση.

Οι Κάσερες και Πέριν δεν θα βοηθήσουν τους γηπεδούχους λόγω τραματισμού, ενώ οι Μπάντε, Κέμι και Έιτινγκ λόγω τραυματισμών και ο Ταλιαφίκο λόγω καρτών δεν ταξίδεψαν στο Τορίνο με την υπόλοιπη αποστολή.

Μπαρτσελόνα- Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η  Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καμπ Νου στις 22:00 και έχει “μαξιλαράκι ασφαλείας και… πρόκρισης” λόγω του εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στην Αγγλία (0-1).

Ο Ραφίνια λόγω τραυματισμού δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των Καταλανών, ενώ οι Μπέιλι, Ερέρα και Βαλένσια λόγω τραυματισμού και ο Σο λόγω καρτών δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Σόλσκιερ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ