Βίντεο-διαφήμιση για την Ελλάδα… (vid)

Η οργανωτική επιτροπή του παγκοσμίου κυπέλλου mini football (SOCCA World Cup) δημοσίευσε το επίσημο βίντεο της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Πρόκειται για μία ταινία μικρού μήκους διάρκειας 22 λεπτών που κάνει το …γύρου του κόσμου και διαφημίζει θετικά την Ελλάδα η οποία δεν σταματάει να αποσπά θετικά σχόλια για την άψογη διοργάνωση τόσο από τους αξιωματούχους της παγκόσμιας ομοσπονδίας από και από τις ίδιες της ομάδες που συμμετείχαν…

Να θυμίσουμε ότι η ελληνική ομάδα κατέκτησε την 3η θέση στον κόσμο νικώντας 2-1 στον μικρό τελικό την εθνική Μολδαβίας. Θριαμβεύτρια του τουρνουά ήταν η Ρωσία η οποία επιβλήθηκε στον τελικό με σκορ 3-1 της Πολωνίας αφού πρώτα είχε νικήσει στον ημιτελικό την ‘‘οικοδέσποινα‘‘ Ελλάδα (3-2).

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ελληνική εθνική ομάδα

Μέσα από ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ διάρκειας 22 λεπτών, ζήστε ξανά τη μαγεία του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου που θάμπωσε την ποδοσφαιρική υφήλιο.

Μία από τις μεγαλύτερες μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, το Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019, εκπέμπει ακόμα την ένταση και τις συγκινήσεις που έδωσε σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η διοργανώτρια ISF έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη ταινία, στην οποία μιλούν μεταξύ άλλων τα στελέχη της και οι υπεύθυνοι της ελληνικής εταιρείας Libero S&T, η οποία ανέλαβε και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το απαιτητικό κομμάτι της διοργάνωσης του Socca World Cup αλλά και της παραγωγής της υπέροχης ταινίας.

Περίπου 100.000 κόσμου επισκέφτηκαν την πρότυπη εγκατάσταση στο Ρέθυμνο όπου βρέθηκαν και πάνω από 1.000 αθλητές από 40 χώρες ενώ πάνω από 70 τηλεοπτικά δίκτυα απ’ όλο τον κόσμο έστειλαν εικόνα από την Κρήτη. Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση έγινε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ρεθύμνου και με χορηγό μεταξύ άλλων τον ΕΟΤ.

Το βίντεο περιγράφει τα συναισθήματα που έζησαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες αλλά και έζησαν αυτήν την γιορτή.

Παράλληλα, προβάλλονται πλάνα και από τις προβολές που έκαναν τα τηλεοπτικά δίκτυα και άλλων χωρών, κάτι που αποδεικνύει ξανά την τεράστια προβολή που πήρε η χώρα μας στο εξωτερικό.

Μία προβολή, η οποία ενεργοποιείται και πάλι, αφού το βίντεο προβάλλεται ήδη σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και φέρνει σε επαφή τους θεατές με τα ασύγκριτα κάλλη ενός τουριστικού προορισμού, όπως είναι η Ελλάδα.

Απολαύστε το εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ