Βαν Ντάικ:«Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και θα έρθουν πολύ πιο δύσκολες μέρες»

Ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ θυμάται την περσινή σεζόν και το προβάδισμα των επτά βαθμών το οποίο χάθηκε τελικά μαζί με το πρωτάθλημα.

Κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Μπραμάλ Λέιν και την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ με σκορ 1-0. Κατάφερε όμως και η Μάντσεστερ Σίτυ να αποδράσει από το Γκούντισον Παρκ νικώντας 3-1 την Έβερτον. Και οι δύο διεκδικητές του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ επιβλήθηκαν δύσκολα εκτός έδρας αλλά η βαθμολογική διαφορά παρέμεινε στους πέντε βαθμούς υπέρ των Κόκκινων.

Οι παίκτες του Κλοπ πήραν το μάθημα τους από τη περσινή σεζόν, όταν είχαν επτά βαθμούς στα μισά της σεζόν και τελικά το έχασαν για ένα βαθμό. Ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς που διανύουμε γνωρίζει τη δυσκολία της Πρέμιερ Λιγκ και χαμήλωσε τους τόνους. «Είναι πάρα πολύ νωρίς. Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και θα έρθουν πολύ πιο δύσκολες μέρες, με πολλά παιχνίδια συνεχόμενα».

«Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ήδη ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Δεν θέλουμε να κοιτάμε τους άλλους, αυτό δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Το τρόπαιο δεν δίνεται το Σεπτέμβριο, έχουμε δρόμο ακόμα. Πέρυσι τα πράγματα γύρισαν εναντίον μας πολύ γρήγορα, ενώ ήμασταν μπροστά. Τα μίντια λατρεύουν τα στατιστικά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τίποτα».

«Υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Πρέπει να πιστέψουμε σε εμάς. Το σκεπτικό είναι ότι μπορείς να νικήσεις όλα τα παιχνίδια, αλλιώς πας σπίτι σου. Έχουμε την ποιότητα, έχουμε τους παίκτες. Θα ετοιμαστούμε για την Salzburg, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να νικάμε κάθε παιχνίδι, έτσι έχει η κατάσταση καλώς ή κακώς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ