Βλέπει Τίμο Βέρνερ η Τσέλσι

Την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ της Λειψίας, κοιτάζουν στην Τσέλσι. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρτ θέλει να προσθέσει τον Γερμανό επιθετικό στο δυναμικό της, ωστόσο υπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Ο στράικερ της Λειψίας έχει μια ρήτρα απελευθέρωσης, κάτι που θα κάνει ευκολότερη την υπογραφή του θεωρητικά, με την ρήτρα του να αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμη, ακούγεται ότι στην Λειψία δεν θέλουν να τον αφήσουν να φύγει μέχρι το καλοκαίρι, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Ο Τάμι Άμπραχαμ είναι μόνος στην επίθεση των “Μπλε” και ο Φρανκ Λάμπαρντ, θέλει να φέρει άμεσα έναν δυνατό ανταγωνιστή για τον Άγγλο φορ. 

Ο 23χρονος φορ, κάνει εκπληκτκή χρονιά έχοντας πετύχει 23 γκολ, μοιράζοντας και 10 ασίστ σε 25 εμφανίσεις με τον Γερμανικό σύλλογο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ