Γιατράς: “Κάναμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη”

Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς, στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της Όλντενμπουργκ, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα αυτής της νίκης που θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Ερχόμασταν από μια περίοδο που δεν παίζαμε καλό μπάσκετ. Είχαμε χάσει τη χημεία μας. Θέλαμε για την αυτοπεποίθησή μας και γιατί θέλουμε να προκριθούμε, θέλαμε αυτό το παιχνίδι.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου. Έκαναν κατάθεση ψυχής. Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην Όλντενμπουργκ, είναι μια εξαιρετική ομάδα που παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ».

Για την κατάσταση του Φίλερ και τον Ρόμπινσον: «Ο Φίλερ είναι καλύτερα μέρα με τη μέρα. Ο Ρόμπινσον δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο ματς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ