Γιουρόπα Λιγκ: Ενδεχόμενο διεξαγωγής Final-8 στην Αθήνα

Υπαρκτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final-4 ή Final-8, με πιο πιθανό το δεύτερο, σε μία πόλη, εξετάζει η ΟΥΕΦΑ για τη συνέχεια της νοκ άουτ φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ, ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Γκντανσκ της Πολωνίας, ωστόσο η πόλη μετρά πολλά κρούσματα κορωνοϊού και θανάτους, κάτι που έχει θορυβήσει τους ιθύνοντες. Έτσι, για αυτή τη διοργάνωση, μια από τις επιλογές που εξετάζει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι και η Αθήνα. Βασική προϋπόθεση για  την πόλη που θα αναλάβει τη διοργάνωση, είναι να διαθέτει δύο γήπεδα που να πληρούν τις προδιαγραφές της. Κάτι που έχει η Αθήνα με τον Πειραιά με το Ολυμπιακό Στάδιο και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι αγώνες φυσικά θα γίνουν χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Από την άλλη, στην περίπτωση του Final-8, υπάρχουν δυσκολίες, καθώς τα μεγάλα γήπεδα είναι μόνο αυτά τα δύο, ενώ και τα προπονητικά κέντρα επίσης δεν είναι πολλά.

Την ίδια ώρα, αυξάνονται οι πιθανότητες, ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς να γίνει σε ουδέτερη έδρα και μάλιστα εκτός Αγγλίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ