Γιουρόπα Λιγκ: Ενδεχόμενο διεξαγωγής Final-8 στην Αθήνα

Υπαρκτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final-4 ή Final-8, με πιο πιθανό το δεύτερο, σε μία πόλη, εξετάζει η ΟΥΕΦΑ για τη συνέχεια της νοκ άουτ φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ, ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Γκντανσκ της Πολωνίας, ωστόσο η πόλη μετρά πολλά κρούσματα κορωνοϊού και θανάτους, κάτι που έχει θορυβήσει τους ιθύνοντες. Έτσι, για αυτή τη διοργάνωση, μια από τις επιλογές που εξετάζει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι και η Αθήνα. Βασική προϋπόθεση για  την πόλη που θα αναλάβει τη διοργάνωση, είναι να διαθέτει δύο γήπεδα που να πληρούν τις προδιαγραφές της. Κάτι που έχει η Αθήνα με τον Πειραιά με το Ολυμπιακό Στάδιο και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι αγώνες φυσικά θα γίνουν χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Από την άλλη, στην περίπτωση του Final-8, υπάρχουν δυσκολίες, καθώς τα μεγάλα γήπεδα είναι μόνο αυτά τα δύο, ενώ και τα προπονητικά κέντρα επίσης δεν είναι πολλά.

Την ίδια ώρα, αυξάνονται οι πιθανότητες, ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς να γίνει σε ουδέτερη έδρα και μάλιστα εκτός Αγγλίας.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*