Γκέλα με την Λεγανιές για την Ρεάλ Μαδρίτης


Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε την κατοχή, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κάτι που έκανε η Λεγανιές στο 45′ με τον Τζόναθαν Σίλβα.

Στο 9′ ο Ασένσιο βρέθηκε εντός περιοχής, σούταρε στην γωνία χαμηλά και Κουεγιάρ έκανε πολύ καλή επέμβαση.

Στο 41′ ο Ίσκο, εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από τα δοκάρια της Λεγανιές.

Στο 45′ η Λεγανιές άνοιξε το σκορ. Η ομάδα της επαρχίας της Μαδρίτης έκανε όμορφη ομαδική ενέργεια με αποδέκτη τον Τζόναθαν Σίλβα που πλάσαρε ιδανικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σκηνικό την Ρεάλ Μαδρίτης  να πιέζει για την ισοφάριση και να την βρίσκει σχετικά νωρίς με τον Μπενζεμά στο 51′ αλλά να μην μπορεί να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Στο 51′ η Ρεάλ ισοφάρισε με τον Μπενζεμά. Μετά το σουτ του Ίσκο, ο Μπενζεμά πήρε την μπάλα μετά από την απομάκρυνση και σκόραρε για το 1-1.
Στο 63′ ο Τζόναθαν Σίλβα με κεφαλιά απείλησε τον Νάβας που έδιωξε σε κόρνερ.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Ρεάλ  για την ανατροπή ήταν με το σουτ του Μαρσέλο και την απόκρουση του Κουεγιάρ στο 73′.

Λεγανιές: Κουέγιαρ, Νιόμ, Μπουστίνθα, Ομέρουο, Σιόβα, Χόναταν Σίλβα, Βέσγα (85′ Βέσγα), Ρουμπέν Πέρεθ, Εράσο (71′ Ελ Ζαρ), Μπρέιθγουεϊτ, Καρίγιο (65′ Ελ Νεσιρί).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο, Φέντε Βαλβέρδε, Ασένσιο (81′ Μπέιλ), Μπενζεμά, Ίσκο (77′ Λούκας Βάθκεθ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ