Γκολάρα Φερνάντεθ και διπλό ο Αστέρας στην Λάρισα

Νικητής πέρασε από την Λάρισα ο Αστέρας Τρίπολης με 1-2 παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 42’ με πανέμορφο γυριστό του Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά οι Αρκάδες αντέδρασαν άμεσα, με τον Μπαράλες να ισοφαρίζει με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους(45’+4).

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Λουίς Φερνάντεθ, με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 55ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου Κρίστινσον πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή του σκορ(1-2).

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας (36’ Ζίζιτς), Μούζεκ (71’ Στελιάνο), Γκαζάλ (58’ Ηλιάδης), Σεσέροβιτς (71’ Μπούστος), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Βινίσιους, Πινάκας (58’ Ασούμπρε).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (84’ Μπ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Ντέλετιτς (61’ Ριέρα), Μ. Φερνάντεθ (61’ Σίτο), Λ. Φερνάντεθ (69’ Κρέσπι), Μπαράλες (84’ Χαουρέγκι).

 

Κίτρινες κάρτες: 63′ Ηλιάδης, 81′ Ασούμπρε/64′ Μπαράλες, 78′ Μουνάφο, 87′ Σίτο

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Βοηθοί: Γ. Χριστακόγλου, Ι. Καραγκιζόπουλος

Τέταρτος: Γ. Τζοβάρας

Γήπεδο: AEL FC Arena

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ