Γκουαρντιόλα: «Παίξαμε ένα απίστευτο παιχνίδι δεχτήκαμε ελάχιστες φάσεις»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα  μετά την ήττα της  Σίτι με 1-0 από την Τότεναμ για τα προημιτελικά του Τσαμπιονς λιγκ, προσπάθησε να εξηγήσει τις παράξενες επιλογές του στην ενδεκάδα πριν τον αγώνα, επίσης τόνισε πως τίποτα δεν κριθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:  «Παίξαμε ένα απίστευτο παιχνίδι, δεχτήκαμε ελάχιστες φάσεις. Ελέγξαμε το παιχνίδι, τους κάναμε να τρέξουν πολύ. Δεν έχω την αίσθηση πως παίξαμε άσχημα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά. Αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι καλό- αλλά πέρυσι ήταν πολύ χειρότερο. Εκτός από κάποιες ευκαιρίες σε στημένα και κάποιες αντεπιθέσεις ελέγχαμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε στην έδρα μας, με τους οπαδούς μας, τις οικογένειές μας. Θα θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ αλλά η κατάσταση είναι αυτή. Όταν δεν είμαστε καλοί το λέω, αλλά δεν έχω τέτοια αίσθηση.»

Για τον λόγο που επέλεξε τον Ντελφ αντί του Μεντί και την απουσία του Μπερνάρντο Σίλβα από την αποστολή:«Ο Μεντί μετά από 4-5 μήνες τραυματίας θα ήταν πολύ βαρύ για αυτόν να έπαιζε και ο Μπερνάρντο δεν μπορούσε να παίξει. Ελπίζουμε την άλλη εβδομάδα ο Μπερνάρντο να είναι έτοιμος.»

Για το ότι άφησε στον πάγκο τον Ντε Μπρούιν:«Αποφάσισα να παίξω με δύο αμυντικά χαφ. Δεν υπήρχε θέμα. Το ξέρω πως είναι δύσκολο για αυτόν. Έχουμε τον επαναληπτικό, μιλήσαμε για αυτό. Έχουμε 180 λεπτά, παίξαμε για να σκοράρουμε, αλλά δεν μπορούσαμε. Μοιάζει περίπλοκο, αλλά θα προσπαθήσουμε.

Τέλος, ανέφερε: «Κάποιες φορές το 1-0 είναι καλύτερο από το 0-0 αφού ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Φυσικά στο ποδόσφαιρο αναλύεις το αποτέλεσμα και αυτό δεν είναι καλή προοπτική για εμάς. Ίσως όταν αναλύσω το παιχνίδι θα αλλάξω την γνώμη μου, αλλά νιώθω ότι παίξαμε καλά.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ