Δίνουμε αίμα δίνουμε Ζωή.

Για άλλη μια φορά οι φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης αποδεικνύουν γιατί κατά καιρούς έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό ολοκλήρου του υγειώς σκεπτόμενου κόσμου.

Ο Απόλλων Σμύρνης πρεσβεύει την ανθρωπιά και την αφοσίωση σε έναν σύλλογο που έχει ιστορία αλλά και πολλές πληγές από την ημέρας τις δημιουργία του έως και το σήμερα με πολλούς τίτλους και δύσκολες στιγμές.

Κατά καιρούς έχουμε δει ανταλλαγές κασκόλ με ‘αντιπάλους’ όπως και διχόνοιες εντός ομάδας με τσακωμούς φίλων της ‘Ελαφράς Ταξιαρχιας’ με την διοίκηση του συλλόγου.

Στις δυσκολίες αυτές οι φίλοι της, παρόλο το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν σταματούν να ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και για το σημαντικότερο αγαθό που μπορεί να κατέχει κάποιος άνθρωπος που είναι η ζωή!

Αυτό αποδεικνύεται από μία από τις πιο όμορφες πράξεις που γίνονται από το σωματείο “Αναγέννηση ΑΠΟΛΛΩΝ” που θα πραγματοποιήσει για 10 σερί χρονιά την “καθιερωμένη” ετησία αιμοδοσία της δείχνοντας ότι εκτός από τον αθλητισμό υπάρχει κάτι πιο σημαντικό η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Τα 9 αυτά συνέχει έτη είχαν ως αποτέλεσμα να διατεθούν περισσότερες από 140 μονάδες αίματος σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη και θεωρείται ως μία από τις πιο δραστήριες τράπεζες αίματος β πανελλαδικά.
Ενώ συνολικά έχουν μαζευτεί περισσότερες από 180 μονάδες.

Στις τρεις προηγούμενες αιμοδοσίες, πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν 35 μπουκάλες αίμα ενώ κάθε χρόνο ο στόχος είναι ο πήχης να ανεβαίνει για το καλό όλων μας.

Η φετινή αιμοδοσία θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στο ιστορικό γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, Γ. Καμάρας (Ριζούπολη), Λ.Ηρακλείου 119 και ώρες 11:00 – 14:00 .

Με το μότο:
Δίνουμε αίμα δίνουμε Ζωή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ