Δεν κατάφερε να σπάσει το αήττητο ο Παναιτωλικός

Για την 25η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ ο σκληρός Παναιτωλικός ηττήθηκε με 1-2 από τον ΠΑΟΚ ο οποίος έκανε την ανατροπή και διατήρησε το αήττητο .

Στο πρώτο ημίχρονο ο δικέφαλος του βορρά είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον Γιαννακόπουλο. Στο 11΄ τα καναρίνια έχασαν τρομερή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Μάρκος Πάουλο και ο Πασχαλάκης απέκρουσε. Δυο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει με τον Μπίσεσβαρ, αλλά το γκολ θα ακυρωθεί σωστά ως οφσάιντ. Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει παιχνίδι από τον άξονα και από τα πλάγια, όμως ο Παναιτωλικός είχε κλείσει εξαιρετικά τους διαδρόμους. Το 0-0 συνόδεψε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα Λουτσέσκου μπήκε πιο δυναμικά θέλοντας νε πετύχουν ένα γκολ, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 50΄ ο Ακπομ πέτυχε γκολ όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Λίγο αργότερα ο Ντίας ανατράπηκε από τον Κρέσπο ,με τον Μπαΐροβιτς να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα. Όμως στο 64΄ο Βιεϊρίνια έφερε το ματς στα ίσια με ένα ασύλληπτο γκολ. Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ πάτησε το γκάζι με αποτέλεσμα να κάνει την ανατροπή με την κεφαλιά του Μάτος έπειτα   κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο, Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69′ Λουσέρο), Μπάιροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74′ Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (77′ Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87′ Ενρίκε), Λημνιός (60′ Σβιντέρφσκι), Άκπομ

Κίτρινες: 20′ Ντίας/25′ Μπίσεσβαρ, 36′ Ολιβέιρα, 57′ Βιεϊρίνια, 83΄Ζαμπά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ