Δεν κράτησε το πανό για τον Κεμάλ ο Σλούκας – Τι δήλωσε για την κίνηση αυτή

Έντονη συζήτηση έχει προκληθεί στην Τουρκία για την κίνηση του Κώστα Σλούκα να μείνει επιδεικτικά με τα χέρια πίσω από την πλάτη, τη στιγμή που όλοι οι συμπαίκτες του κρατούσαν πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Στην Τουρκία τιμούν σήμερα την 81η επέτειο από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ. Για τον λόγο αυτό οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε εισήλθαν στο παρκέ της Ulker Sports Arena, κρατώντας πανό που ήταν αφιερωμένο στον Κεμάλ Ατατούρκ, με τον Κώστα Σλούκα να είναι ο μοναδικός που δεν το άγγιξε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση του Σλούκα δεν άρεσε καθόλου στους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι κάτω από το σχετικό βίντεο στο προφίλ της ομάδας στο twitter κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά. Κάποιοι μάλιστα τού γράφουν «πήγαινε σπίτι σου».

Ο Έλληνας γκαρντ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Φενέρ, είπε σχετικά: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα δεν συνέβη ενσυνείδητα. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πόσο έχω παλέψει γι’ αυτή την ομάδα.

Βρίσκομαι στην ομάδα και τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια και παλεύω γι’ αυτές. Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό. Υπάρχει μία σημαντική ιστορία πίσω απ’ αυτή τη χώρα και τη γνωρίζω. Πάντα το σέβομαι αυτό. Ναι, είμαι Έλληνας, αλλά βρίσκομαι εδώ κάθε μέρα και παλεύω για τη Φενέρ, που εκπροσωπεί την Τουρκία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ