Δεν τα κατάφερε η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας

Στην 37η αγωνιστική της La Liga, η Μπαρτσελόνα πήρε ακόμα μία νίκη απέναντι στην Χετάφε, ενώ η Ρεάλ δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σοσιεδάδ και ηττήθηκε με 3-1.

Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης 3-1

Η Σοσιεδάδ υποδέχτηκε την Ρεάλ Μαδρίτης στο Ανοέτα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1.

Στο έκτο λεπτό, ο Ντίαζ βρήκε δίχτυα μετά από έξοχη πάσα που δέχτηκε και έκανε το 0-1. Η Σοσιεδάδ έφτασε στην ισοφάριση στο 26’, όταν ο Μερίνο δέχτηκε την πάσα και βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1-1. Στο 40’, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στο σκορ, αλλά ο Ντα Σίλβα αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Η ανατοπή έγινε στο 57’, όταν ο Ζαλντούα έβαλε όλη του τη δύναμη στην κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1. Δέκα λεπτά αργότερα (67’), ο Μουγκουρούθα πήρε το ριμπάουντ και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-1. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να αντιδράσει και το 3-1 έμεινε ως το τέλος.

Μπαρτσελόνα-Χετάφε 2-0

Στο Καμπ Νου, Μπαρτσελόνα και Χετάφε ήρθαν αντιμέτωπες, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0.

Και οι δύο ομάδες άπείλησαν το αντίπαλο τέρμα, χωρίς να καταφέρουν να αλλάξουν το σκορ. Λίγο πριν το ημίχρονο (39’), ο Βιδάλ πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος, αλλά το 2-0 λίγο πριν το τέλος με αυτογκόλ. Στο 89’, ο Ντάκοναμ στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο τέρμα της ομάδας του για το 2-0. Δεν υπήρξε αντίδραση από τους φιλοξενούμενους και το 2-0 ήταν το τελικό σκορ.

Αθλ. Μπιλμπάο-Θέλτα 3-1

Στο Σαν Μαμές, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Θέλτα ήρθαν αντιμέτωπες και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1.

Σε λίγα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ. Στο 16’, η Μπιλμπάο κέρδισε πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα ο Γκαρσία ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεσή του για το 1-0. Στο 17’, ο Μουνιέν τροφοδότησε τον Γκαρσία, ο οποίος τελείωσε την φάση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Το 3-0 έγινε πριν το ημίχρονο, όταν ο Γουίλλιαμς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπλάνκο, νικώντας τον τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαν στόχο. Το μόνο που κατάφερε η Θέλτα ήταν να μειώσει στο 89’, με τον Άσπας από το σημείο του πέναλτι για 3-1, που έμεινε ως το τέλος.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη 1-1

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξένησε την Σεβίλλη στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, αλλά δεν υπήρξε νικητής αφού το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εμφανής την πρόθεσή τους για ένα γκολ, αλλά οι ευκαιρίες δεν βρήκαν στόχο. Στο ημίωρο της αναμέτρησης, ο Κόκε έκανε ένα έξοχο σουτ αφού πέρασε πρώτα τους αμυντικούς για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, κάποια ευκαιρία δεν δημιουργήθηκε για καμία πλευρά. Το γκολ του Κορέα για την Ατλέτικο ακρώθηκε από τον διαιτητή, ως οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφρίσου στο 70’, όταν ο Σαράμπια αξιοποίησε ωραία την σέντρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Βαλένθια-Αλαβές 3-1

Στο Μεστάγια, η Βαλένθια υποδέχτηκε την Αλαβές και πήρε την νίκη με 3-1.

Οι πρώτες ευκαιρίες σημειώθηκαν για την Αλαβές, η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 12’, όταν ο Ναβάρο εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Η Βαλένθια ανέβασε ρυθμούς και έφτασε στην ισοφάριση στο 29’, όταν ο Σόλερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αντιπάλων κάνοντας το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα (34’), ο Παρέχο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μίνα με κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα του κάνοντας το 2-1.

Οι αλλαγές έδωσαν την δυναντότητα στην Βαλένθια να κάνει το 3-1, με τον Γκαμέιρο να κάνει την κεφαλιά βρίσκοντας στόχο. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα ακόμα γκολ αλλά χωρίς στόχο. Το 3-1 έμεινε ως το τέλος.

Βιγιαρεάλ-Εϊμπάρ 1-0

Βιγιαρεάλ και Εϊμπάρ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Εστάντιο ντε λα Κεράμικα

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δημιούργησαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν στάθηαν τυχεροί. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Ο Εκαμπί κατάφερε να βρει δίχτυα στο 59’, όταν δέχτηκε την σέντρα και έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας για το 1-0. Ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες στην συνέχεια με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Λεγκανές-Εσπανιόλ 0-2

Στο Δημοτικό Στάδιο Μουτάρκε, η Λεγκανές υποδέχτηκε την Εσπανιόλ, αλλά ηττήθηκε με 0-2.

Καμία ευκαιρία δεν ήταν αρκετή να απειλήσει το αντίπαλο τέρμα, αλλά η Εσπανιόλ βρήκε δίχτυα πριν το ημίχρονο. Στο 35’, ο Ινγκλέσιας πήρε το ριμπάουντ στην περιοχή και έκανε το 1-0.

Ευκαιρίες υπήρξαν στο δεύτερο μέρος και η ομάδα της Καταλονίας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ινγκλέσιας στο 71’ για το 0-2. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τουε γηπεδούχους, με αποτέλεσμα το 0-2 να μείνει ως το τέλος.

Μπέτις-Ουέσκα 2-1

Η Μπέτις υποδέχτηκε την Ουέσκα στο Βιγιαμαρίν και νίκησε με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Χουακίν έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 22’, αφού με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Ουέσκα δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που είχε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 55’, όταν κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χουάνπι για το 1-1. Όλα έδειχναν πως το 1-1 θα έμενε ως το τέλος, αλλά οιγηπεδούχοι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκαν δίχτυα με το Χουακίν για το τελικό 2-1.

Ράγιο Βαγιεκάνο-Βαγιαδολίδ 1-2

Στο Κάμπο ντε Φούτμπολ ντε Βαλέκας, Βαγιεκάνο και Βαγιαδολίδ διασταύρωσαν τα ξίφη τους και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-2.

Μόλις στο έκτο λεπτό, η Βαγιαδολίδ άνοιξε το σκορ όταν ο Ουνάλ ανέλαβε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 0-1. Οι ευκαιρίες δεν έλειπαν και για τις δύο πλευρές, αλλά τίποτα δεν άλλαξε πριν το ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν στο 71’, όταν ο Γκαρσία βρήκε τον Μεδράν και με κεφαλιά σημείωσε το 1-1. Στο 80’, η Βαγιαδολίδ πήρε ξανά τα ηνία όταν ο Γκουαρδιόλα μετά από μια όμορφη προσπάθεια έκανε το 1-2. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος της αναμέτρησης και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Χιρόνα-Λεβάντε 1-2

Στο Δημοτικό Στάδιο Μοντίλιβι, η Χιρόνα αντιμετώπισε την Λεβάντε, αλλά ηττήθηκε με 1-2.

Η Χιρόνα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά παρά τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντέδρασαν στο πρώτο μέρος και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 60’, ο Στουάνι κυνήγησε την χαμενη μπαλιά και κατάφερε να βάλει μπροστά την ομάδα του κάνοντας το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα (62’), ο Μοράλες βρέθηκε στην περιοχή και με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε για το 1-1. Το τελικό 1-2 έγινε στο 86’, όταν ο Μπάρντι βρέθηκε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ