“Επίθεση”  Σκοόυλς στον Λιούνγκμπεργκ

Ο Πολ Σκόουλς δε«μάσησε» τα λόγια του για τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ  και μετά τον αγώνα της Νόριτς με την Άρσεναλ του “επιτέθηκε” φραστικά.

Μετά την ανακοίνωση ότι θα αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής,  ο Σουηδός σε προσωπικό του λογαριασμό ανήρτησε, πως “Θα δώσει ότι μπορεί για να κάνει τους φιλάθλους να χαμογελάσουν ξανά”. Στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής των κανονιέρηδων δε κατάφερε να πάρει την νίκη και κόλλησε στο 2-2  εκτός έδρας με την Νόριτς.

Το ντεμπούτο του Λιούνγκμπεργκ στο πάγκο της Άρσεναλ δεν ήταν νικηφόρο και ο Πολ Σκόολς του τα “έχωσε”, όχι τόσο για τις προπονητικές του ικανότητες αλλά για τις ενδυματολογικές επιλογές του.

Τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ενόχλησε το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει φόρμα και όχι κουστούμι και θεώρησε πως αυτός ο τρόπος ντυσίματος δεν αρμόζει σε έναν προπονητή. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα έπρεπε να σκεφτεί να βάλει ένα κοστούμι, ώστε να δείξει περήφανος που ανέλαβε αυτήν την θέση. Για εμένα αυτή είναι η σωστή αρχή, πουκάμισο και γραβάτα για να δείξεις πειθαρχία. Δεν θεωρώ πως θα είναι ο σωστός άνθρωπος για την θέση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ