Επίσημα ο Πιόλι στη Μίλαν

O Στέφανο Πιόλι είναι και ο νέος τεχνικός των «ροσονέρι», καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα. Η ομάδα του Μιλάνου κινήθηκε γρήγορα, καθώς χτες είχε ανακοινώσει την λύση συνεργασίας της με τον Μάρκο Τζαμπάολο.

O 54χρονος προπονητής  υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μίλαν, με ετήσιες αποδοχές περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός, θα μεταβεί στο «Milanello» για την πρώτη συνάντηση με την ομάδα και για να διευθύνει την προπόνηση, που προγραμματίστηκε το απόγευμα, στις 16:30.

Η τελευταία εμπειρία του Πιόλι είναι από τη Φιορεντίνα, μεταξύ 2017 και 2019. Στον πάγκο της Λάτσιο, το 2014-2015, ο Πιόλι έφτασε στον τελικό του Coppa Italia (χάνοντας 2-1 στην παράταση από την Γιουβέντους) και πήρε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, πίσω από Γιουβέντους και Ρόμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ