ΕΣΚΑ Γυναικών:Στο τιμόνι του Αμαρουσίου η Τσουμάνη

Το Μαρούσι είναι ο νέος μπασκετικός σταθμός της Ανδριάνας Τσουμάνη η οποία συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας να είναι η επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου.

Η Ελληνίδα προπονήτρια, μετα την πολύ επιτυχημένη θητεία της στον πάγκο του Αγίου Θωμά, είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις στην καριέρα της.

Πλέον σειρά παίρνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες και το σχεδιασμό της Ανδριάνας Τσουμάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου και η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνουν την επιστροφή της προπονήτριας
κ.Τσουμάνη Ανδριάνας στο Σύλλογο, η οποία αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας για τη σεζόν 2020-2021.

Την coach Τσουμάνη στο τεχνικό επιτελείο θα πλαισιώνουν ο Αποστόλου Σταυρός (βοηθός προπονητή) και η Βλασοπούλου Μαρία (φυσικοθεραπεύτρια).

Η έμπειρη προπονήτρια την περσινή χρονιά καθοδηγούσε τον Π.Ο.Αγίου Θωμά ενώ τη σεζόν 2015-2017 είχε δύο πολύ επιτυχημένα χρονιά στη Β ΕΣΚΑ με το Μαρούσι.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ