Εύκολα η Τότεναμ τη Λέστερ

Με 3-1 νίκησε η Τότεναμ τη Λέστερ, για την 26η αγωνιστική της Premier League και παρέμεινε στην τρίτη θέση και στους -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Οι Spurs ήταν καλύτεροι, άνοιξαν το σκορ με τον Σάντσες στο 33’, τα διπλασίασαν  με τον Έρικσεν στο 63’, στο 76’ ο Βάρντι μείωσε, ενώ στο 60’ είχε και χαμένο πέναλτι, αλλά παρά την προσπάθεια των «Αλεπούδων» ο Σον στο 90+1’ έκανε το 3-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, που παραμένει κοντά στους δυο πρωτοπόρους.

 

Σκόρερ: 33’ Σάντσες, 63’ Έρικσεν, 90+1’ Σον – 76’ Βάρντι

Κίτρινες: Σον, Ρόουζ, Βερτόνγχεν – Τίλεμανς

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τριπιέρ, Σάντσες, Βερτόνγχεν, Ρόουζ (88’ Γουόλκερ), Γουίνκς, Σισοκό, Σκιπ (71’ Αλντερβέιλτεντ), Έρικσεν, Σον, Γιορέντε (80’ Γουανγιάμα)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Έβανς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Τίλεμανς, Νντιντί, Γκεζάλ (72’ Ιχεανάτσο),  Μάντισον, Μπάρνς (88’ Οκαζάκι), Γκρέι (59’ Βάρντι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ