Ζωή Καράντζαλου: «Σε κάθε παιχνίδι ο στόχος είναι ένας»

Ο Αμύντας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα  Μελίσσια για την 14η Αγωνιστική της Α2 Γυναικών και η Ζωή Καράντζαλου μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για την εντός έδρας ήττα από τον ΕΦΑΟΖ και το ματς με την ομάδα των Μελισσίων.

Η 19χρονη αθλήτρια δήλωσε καταρχάς στο www.amyntas.gr : «Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΕΦΑΟΖ, ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά κάποιες λάθος αντιδράσεις στην άμυνα μάς στέρησαν τη νίκη. Kάθε παιχνίδι το πιστεύουμε και πάντα προσπαθούμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο παρκέ, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης της αντίπαλης ομάδας».

Στη συνέχεια, η Forward/Center του Αμύντα τόνισε: «Ακολουθεί το παιχνίδι με τα Μελίσσια, μια ομαλδα δυνατηή, γρήγορη και με πλήρες ρόστερ. Σε κάθε παιχνίδι ο δικός μας στόχος είναι ένας και όλες θα παλέψουμε γι’ αυτόν. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο είναι η άμυνά μας. Μέσα από την καλή άμυνα θα πάρουμε ψυχολογία και για την επίθεση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ