Η αποστολή της Εθνικής για τα ματς με Λιχτενστάιν, Βοσνία

Γνωστή έγινε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο ματς με το Λιχτενστάιν (23/3) και την Βοσνία (26/3) για τα προκριμματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

Στους εκλεκτούς του Άγγελου Αθανασιάδη δεν βρίσκονται οι τραυματίες Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης και Πέλκας.

Αντιθέτως, στην αποστολή κλήθηκε για πρώτη φορά ο αριστερός μπακ του Άρη, Γιώργος Βαλεριάνος, ενώ επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Μαυρίας, Κολοβός και Σιώπης.

Αναλυτικά η 23αδα που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρολγου, Κουλούρης, Δώνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Ντουρμισάι δεν ήρθε ποτέ το απαραίτητο έγγραφο από την αλβανική ομοσπονδία, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Εθνική Ελλάδας και η κλήση του στη «γαλανόλευκη» θα γίνει στο προσεχές μέλλον.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ