Η Γιουβέντους του Μαουρίτσιο Σάρι

Η Γιουβέντους έπεσε απο την 1η θέση της βαθμολογίας ύστερα απο τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Σασουόλο που έληξε 2-2 στο Τορίνο.

Βλέποντας πως έληξε ο αγώνας, οι “μπιανκονέρι” πρέπει να θεωρηθούν τυχεροί που κατάφεραν και πήραν τουλάχιστον την ισοπαλία και δεν έχασαν.

Το πιο ανησυχητικό για τους οπαδούς και την ιεραρχία της ομάδας είναι ότι δεν ξέρουν πιο είναι το πλάνο που έχει η ομάδα απο τότε που την τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει ο Μαουρίτσιο Σάρι. Η “γηραιά κυρία” έχει καταφέρει να κάνει σημαντικές νίκες και στην Ιταλία και στην Ευρώπη, αλλά ο οποιοσδήποτε που έχει παρακολουθήσει εκείνα τα ματς μπορεί εύκολα να καταλάβει πως οι παίκτες παίζουν πιο πολύ για το καλό το δικό τους παρά για το καλό της ομάδας.

Αναφέρθηκε το καλοκαίρι πως ο Αλέγκρι απολύθηκε απο την Γιουβέντους εξαιτίας του μη ελκυστικού στυλ παιχνιδιού που είχε η ομάδα όσο ήταν αυτός στον πάγκο.

Αν αυτός ήταν όντως ο λόγος, το ερώτημα είναι πόσο χρόνος θα δοθεί στον Σάρι ο οποίος προσλήφθηκε πιο πολύ επειδή έχει ελκυστικό στυλ παιχνιδιού παρά απο την ικανότητα να κερδίζει τρόπαια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ