Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη προετοιμάζεται για το φημισμένο τουρνουά Indian Wells στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα μάθει την πρώτη αντίπαλο της, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών. Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έχει αντίπαλο από τα προκριματικά στον 1ο γύρο, ενώ αν προκριθεί θα την περιμένει στον 2ο γύρο η Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, No. 30 στο ταμπλό.
Η Σάκκαρη βρίσκεται στο ίδιο τμήμα του ταμπλό με την Πέτρα Κβίτοβα, την οποία μπορεί να αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο. Υπενθυμίζεται πως πέρσι είχε καταφέρει να φτάσει στον 4ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης, όπου μάλιστα είχε ηττηθεί δύσκολα από την Ναόμι Οσάκα, που λίγες μέρες μετά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Το τουρνουά ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται στις 17 του μηνός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ