Θέλει να συνεχίσει ανοδικά

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο οποίος αγωνίζεται στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν για την 10η αγωνιστική της ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές μετά το πέρασμα τους και το ροζ φύλλο στο Κάουνας θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία, να σβήσουν μονοκονδυλιά την άσχημη εντός έδρας ήττα τους από την Άλμπα την προηγούμενη βδομάδα και να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το σερί τους αλλά και τη θέση τους στη βαθμολογία της ευρωλίγκας.

Αγωνιστικά θέματα δεν υπάρχουν στο μπλοκάκι του Γιώργου Βόβορα ο οποίος θέλει να παραδώσει τα ηνία στον Πιτίνο έχοντας τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία. Ο τεχνικός της ομάδας έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι ψύχραιμοι, συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουν όσο γίνεται να κόψουν το ρυθμό που επιβάλει στο γήπεδο της η Γερμανική ομάδα.

Από την άλλη πλευρά η Μπάγερν έχει με φετινό ρεκόρ 4-5 θέλει την νίκη ώστε να διατηρήσει τη δυναμική της έδρας της αλλά και να βελτιώσει τη θέση της στη βαθμολογία στην προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να βρεθεί στην πρώτη 8αδα της διοργάνωσης και να κερδίσει μία θέση στα πλέι-οφ.

Η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων είναι μοιρασμένη καθώς σε 4 παιχνίδια το σκόρ είναι 2-2.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από την NOVA.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ