Θετικά σημάδια άμεσης επιστροφής από τον Ολιβέιρα

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει της έναρξης των πλέι οφ, ο Νέλσον Ολιβέιρα έδωσε ένα ακόμη θετικό σημάδι για την άμεση επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος επιθετικός τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης από τον Καρέρα στο οικογενειακό δίτερμα και αφού δεν αντιμετώπισε κάποια ενόχληση, θέτει υποψηφιότητα ακόμα και για την βασική ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου (21:30).

Ο Ιταλός προπονητής τοποθέτησε πίσω από τον Ολιβέιρα τον Λιβάγια και στις πτέρυγες τους Μάνταλο και Βέρντε. Στο κέντρο χρησιμοποιήθηκε ο Κρίστισιτς με τους Σιμάνσκι και Σιμόες, ενώ στο κέντρο της άμυνας βρισκόντουσαν οι Σβάρνας και Τσιγρίνσκι, με τον Βράνιες να κάνει αποφόρτιση. Οι Μπακάκης και Λόπες ήταν στα άκρα της άμυνας.

Η Ένωση θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την Τρίτη, οπού η προετοιμασία για τα πλέι οφ θα μπει στην τελική της ευθεία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ